En ny jobb vecka väntar!

Jaha men då kör vi i gång med en ny jobb vecka, det skönaste med att ha vart ledig i helgen är att börja en måndag med eftermiddagspass.💪🏻 Det tråkigaste är att denna vecka jobbar jag 6 av 7 dagar.. ledig 1 dag bara! Men vi kör väl på, inget att göra åt nu😂.

På onsdag har Nova äntligen fått tid till logopeden här i stan, vi har väntat ända sen i september så det ska bli skönt att få komma i gång med lite rutiner!🌟 Sköntför Nova också hon har verkligen längtat, hade vi vetat om att det skulle ta såhär lång tid. Så hade vi haft kvar i Västerås under tiden, för hon har tappat så mycket nu bär vi inte har tränat eller fått gått hos någon.. men nu så, nu ska det bli bra igen!👩‍👧

Nehe nu ska jag försöka sova lite, Nova har ont i sin mage (strul mage delux) så hon fick ligga i soffan en stund medan jag kolla på teven, Ines är också lite orolig men har säkert ont i sitt öga..
Nova och Ines lekte inne i vardagsrummet idag (dansa o höll varandra i handen), vi sa åt Nova släpp Ines annars kommer någon utav er  snart göra illa sig! 30sek senare flyger Ines in i bordet och slår upp ovanför ögat, så det var bara att sätta sig i bilen och åka till akuten. Men när vi väl kom dit vid 15 så var det lugnt och redan vid 15,45 åkte vi där ifrån, så det gick fort!
Det var inte djupt tack och lov så det var inget som behövdes sys, men dom satte dit lite tejp. Så hoppas vi på att det läker fint, anmälan till försäkringen är gjord om det skulle bli nått fult ärr i framtiden.

Nej sova skulle jag göra, tjejerna kommer säkert vakna runt 05-06 i morgon..😴

(null)

(null)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0