Tänkte kika in här och säga hej.

Jag lever men har helt glömt bort att skriva här! Ibland kommer man på saker man vill skriva och ibland står det bara still🧐.

Men nu ska ni få höra, jag har vart sjukskriven en månad från jobbet. Först så bröt jag höger långfinger när jag skulle stoppa en gunga i väldigt hög fart. En vecka senare så skar jag mig i vänster lillfinger och fick sy. Så idag är det sista dagen på min sjukskrivning och ska bli skönt att börja jobba igen. Men i morgon börjar jag med en ledig måndag så tisdag blir min första jobbdag.✋🏻

Sen har ju även min avdelning flyttat så allt kommer bli nytt, måste lära sig nya rutiner och hitta överallt. Men det kommer gå bra!🏥

Tjejerna växer och blir stora. Dom har även haft problem med sina magar så nu har vi fått laktolos och nått pulver som jag inte kommer ihåg namnet på🤪. Men äntligen kan vi sova utan att dom skriker och har ont i magen, har varit några nätter men lite sömn..
Dock så har Nova gått och blivit förkyld, men hon är världens roligaste. När det är kallt ute vill hon ha så lite kläder på sig möjligt, och när det är varmt så ska hon ha så mycket kläder på sig som möjligt. Sen har ju vädret inte vart på topp det pendlar mycket i temperatur så man vet ju inte hur mycket man ska ha på sig🧐.

Hoppas vädret vänder så vi kan få en varm sommar! Men får gärna bli jätte varmt om 7-8 veckor när semestern börjar👍🏻.

Nu ska jag gå upp och fixa frukost!🤗
(null)

(null)

(null)

(null)

RSS 2.0