Nyårs dessert.
Idag har jag gjort sex små desserter till i morgon. Riktigt goda och blev väldigt nöjd med dom! Bilder och recept kommer, jag valde att göra små i snapsglas. Då kan man äta fler och göra flera olika sorter, men självklart kan man göra dom större dubbla bara receptet.👇🏻

Ahlgrens bilar pannacotta.🌸
1 påse bilar.
4,5 dl grädde.
-sortera bilarna i färg.
-ta en färg i taget Och koka med 1,5dl grädde, koka upp tills bilarna har smält.
-låt svalna 30min innan du häller på nästa färg.
-ta sedan fram och servera.

Dajm pannacotta.🌼
2.5 dl grädde
1/2 vaniljstång
1 1/2 st gelatinblad
250g dajmchokladkaka
-lägg gelatinbladen i kallt vatten, 5min.
-dela på vaniljstången och ta ut frönen.
-koka ihop grädde och vaniljen.
-smält ner chokladen och rör om till en slät smet.
-häll sedan ner gelatinbladen Och rör om.
-häll upp i glas och ställ in i frysen i 4tim.

Hallon/lakrits pannacotta.🌺
3dl grädde.
7 dödskallar
ev. Röd karamellfärg
-börja med att klipp isär skallarna, hallon för sig och lakrits för sig.
-blanda lakritsskallarna med 1.5dl grädde. Det kan ta ett tag för skallarna att smälta, går även bra att mixa!
-häll upp i glas, låt svalna i frysen 1timme.
-gör detsamma med hallonen. Ha även i några droppar karamellfärg för att få den mer rosa.
-låt svalna i frysen i 1 timme. Sammanlagt 2 timmar i frysen.
Dom tre sista recepten kommer ut, så fort Ines har somnat igen!☘️